Ilmestymispäivät ovat tiistai ja perjantai. Kummankin lehden sisällölle on luotu oma yksilöllinen linjansa; pääpaino on julkkisviihteessä. Ensimmäinen uudistunut Katso! ilmestyy tiistaina 14.6.2005.

Katson levikki on noussut voimakkaasti kahden viime vuoden aikana, 63 000:sta yli 107 000 kappaleeseen. “Katson vuonna 2003 tekemä konseptin uudistus oli onnistunut. Haluamme ilmestymistiheyden muutoksen avulla kuitenkin entisestään kiihdyttää Katson kasvua ja nostaa markkinaosuuttamme viihdelehtien segmentissä,” A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Vesa Mars toteaa.

“Uudistuksella pyrimme palvelemaan lukijoitamme tuoreimmilla kotimaisilla ja kansainvälisillä jutuilla. Näin olemme ajankohtaisin viikkolehti niin alku- kuin loppuviikolla. Perjantain Katso! on täysin uudentyyppinen konsepti, joka tarjoaa ajankohtaisimpien julkkisuutisten lisäksi kattavan paketin trendikästä sisältöä”, kertoo vastaava päätoimittaja Joni Soila.

Tiistain Katso! uudistuu visuaalisesti täysin. Juttujen määrä ja monipuolisuus lisääntyvät entisestään. Julkkisjuttujen lisäksi Katso! kertoo muun muassa koskettavista ihmistarinoista katsomaiseen tyyliin. Niin ikään tv-opas kasvaa ja monipuolistuu. Näin ollen Katso! on kaikilla mittareilla mitattuna Suomen suurin ja monipuolisin tv-opas, josta löytyy muun muassa 65 kanavan ohjelmatiedot ja kaikkien pääkanavilla esitettävien elokuvien esittelyt ja arvostelut.

Perjantaina ilmestyvään viikonloppulehteen tulee myös täysin uusia aihealueita, kuten tyyli, kauneus, terveys, ruoka ja matkailu, joka on eurooppalaisissa viihdelehdissä voimakkaasti kasvava teema. Viikonlopun tv-opas esittelee ohjelmat ja niiden taustat kattavasti uutena aihealueenaan muun muassa tv-urheilu.

Kummatkin lehdet ovat myynnissä irtonumeroina. Nykyisillä tilaajilla on mahdollisuus saada myös viikonvaihteen lehti kotiinsa erikoishinnalla. Kaikkiin uusiin tilauksiin viikonvaihteen lehti sisältyy automaattisesti.