Kyselyyn vastasti noin tuhat ammattilaista.

Magnum-jäätelön mainos liian seksikäs

Kaikista vastaajista 17 prosenttia sanoo ostaneensa jonkin tuotteen seksikkään mainonnan perusteella. Joka viides vastanneista miehistä kertoo seksikkään mainoksen vaikuttavan ostopäätökseen.

Liian seksikkäiksi mainoskampanjoiksi mainitaan lukijatutkimuksessa useimmiten Magnum-jäätelö, H & M ja Panu-maali. Seksikkäimpien henkilöiden kärjen muodostavat Janina Frostell, Jenni Ahola, Panu-tyttö, Linda Lampenius ja Claudia Schiffer.

Jäätelömainos keskustelupalstoillakin

Magnum-jäätelön mainos on saanut huomiota myös netin chatti-palstoillakin. Näin kommentoi Suomi24.fi:n keskustelupalstalla eräs kirjoittaja:

Aihe: magnum-jäätelö mainos
Kirjoittanut: dxi 13.5.2005 klo 23.33
On todella ärsyttävä ja ällöttävä mainos. Tosi sairasta tehdä tuollainen mainos. Jos tarkoitus on herättää huomiota, niin siinä tekijä on todella onnistunut. Jo naisen kuiskiva ääni radiossa vihastuttaa ja kun näin kyseisen mainoksen televisiossa,piti vilkaista nettiin, olenko ainut,jota mainos suututtaa ja ihmetyttää. Ei kyllä tee mieli maistaa tätä jäätelöä ainakaan minulla, kun mieleen tulee tuo inhottava akan kuiskinta ja ällöttävän karsea mainos.