Anna-Maija Jalkanen
Anna-Maija Jalkanen

Tammikuussa alkanut TiltGirl-kilpailu on saatu päätökseen. Voittajaksi ja Tilt.tv–ohjelman uudeksi juontajaksi valittiin 22-vuotias Anna-Maija Jalkanen Helsingistä.

Anna-Maijan julkinen pesti alkaa virallisesti keskiviikkona 10.8., kun syyskauden ensimmäinen Tilt.tv –ohjelma nähdään Subtv:ssä.

Esiintymiskokemusta uudelle tv-kasvolle on kertynyt lähinnä musiikin ja tanssin saralta; Anna-Maija opiskelee laulua Helsingin pop / jazz –konservatoriossa ja harrastaa pelaamisen lisäksi mm. tanssia. Lisäksi hän on jo pitempään keikkaillut Laverock-bilebändin riveissä.

Itse ohjelman sisältöön ei suuria muutoksia tulla tekemään. Uuden juontajan myötä ohjelman ulkoasua päivitetään hieman, mutta kuten ennenkin tulee pääosassa olemaan pelimaailma kaikkine ilmiöineen ja uutuuksineen.

Tilt.tv palaa ruutuun keskiviikkona 10.8. 2005.