Myynnin yksikkö toimii Tammen yleisen kirjallisuuden, lasten- ja nuortenkirjallisuuden sekä Helmi Kustannus <>liiketoimintayksiköiden markkinoinnin tukena ja sen johtoon rekrytoidaan markkinointi ja myyntijohtaja.

Lasten- ja nuortenkirjallisuuden yksiköstä vastaa kustannusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt, joka jatkaa myös Helmi Kustannuksen johdossa. Lasten- ja nuortenkirjallisuuden yksikköön kuuluvat Tammen lasten- ja nuortenkirjat sekä Kustannus Kolibri. Tammen lasten- ja nuortenkirjaosaston kustannuspäällikkönä jatkaa Terttu Toiviainen. Tammi julkaisee vuosittain noin sata uutta lasten- ja nuortenkirjaa, mm. Hannele Huovin Urpo ja Turpo <>kirjat, Kristiina Louhen Aino ja Tomppa-kirjat, Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan Heinähattu ja Vilttitossu -kirjat ja Risto Räppääjä -kirjat, Timo Parvelan Ella-kirjat ja J. K. Rowlingin Harry Potter -kirjat ovat Tammen tuotantoa.

Yleisen kirjallisuuden yksiköstä vastaa edelleen kustannusjohtaja Jaakko Tapaninen, yksikköön kuuluvat kotimainen ja käännetty kaunokirjallisuus, tietokirjat sekä suurteokset. Oppimateriaalit-yksiköstä vastaa kustannusjohtaja Tuija Nurmiranta-Launiainen, Kirjakerhot-yksiköstä Satusiivet Oy:n toimitusjohtaja Ritva Leinonen, yksikköön kuuluvat Lasten Parhaat Kirjat <>kerho ja Panda-myynti. Tuotanto ja logistiikka -yksiköstä vastaa tuotantopäällikkö Kristen Sande Jr., it-toiminnoista Päivi Santalahti, toimisto ja HR-palveluista toimistopalvelupäällikkö Kirsi Lampén-Koivula sekä talousosastosta talousjohtaja Jan Aronen.

Organisaatiomuutos astuu voimaan 1.9.2005.

Kustannusosakeyhtiö Tammi on perustettu v. 1943, vuodesta 1996 se on kuulunut Bonnier-mediakonserniin. Yhtiön liikevaihto on noin 34 miljoonaa euroa, vuosittain Tammen liiketoimintayksiköt julkaisevat yhteensä noin 400 uutta kirjaa sekä 200 muuta nimikettä.