Palvelusta voi maksutta lukea päivän tärkeimmät talousuutiset ja tiivistelmän Kauppalehdestä. Palvelu sisältää myös Helsingin Pörssin viivästetyt kurssitiedot, indeksit sekä pörssi-, valuutta- ja korkokatsaukset.

Kauppalehti Mobiili+ toimii Nokian älypuhelimissa, kuten 6600 ja 6630, sekä uusissa 9300 ja 9500 Communicator-laitteissa.

Palvelusta pääsee myös Kauppalehden muihin mobiilipalveluihin, joiden kautta käytettävissä ovat mm. reaaliaikaiset osakekurssit.

Kauppalehden ensimmäinen mobiilipalvelu, kurssitietojen haku tekstiviestinä, avattiin jo vuonna 1998. Muita palveluja ovat wap-sivusto sekä internet-sivut langattoman yhteyden omaaville mobiililaitteille kuten kämmenmikrot ja Nokia Communicator.

-Ajasta ja paikasta riippumattomien palveluiden kehittäminen on osa strategiaamme, sanoo apulaisjohtaja Markku Kiuru Kauppalehdestä. Lehden ja mobiilipalvelujen lisäksi Kauppalehden talousuutisia voi seurata mm. televisiosta, radiosta ja digitekstikanavalta.

Mobiili+ palvelun käyttäjä saa ensimmäisenä nähtäväkseen mainoksen, jonka jälkeen palvelun etusivu aukeaa. Näin Mobiili+ tuo myös mainostaja-asiakkaillemme uuden kanavan edelläkävijäkohderyhmän tavoittamiseen. Ensimmäistä kertaa mobiilimainontakin voi olla näyttävää. Mainostajan käytössä on nyt koko puhelimen näytön tila, kuvailee Markku Kiuru.

Kauppalehti Mobiili+ on toteutettu suomalaisen Sendandsee Oy:n
mobiilijulkaisujen tekemiseen kehittämällä MobiPrint-työkalulla. –
Työkalulla on toteutettu useita pienempiä mobiililehtiä, mutta
Kauppalehden palvelu on laajin ja ensimmäinen jatkuvasti
päivitettävään informaatioon perustuva julkaisu, kertoo Sendandseen COO Jorma Kario. Sovellus perustuu älypuhelinten Symbian-käyttöjärjestelmään.