Pääkaupunkiseudulla aloitti uusi radiokanava viime viikonloppuna. Radio KLF 100 MHz soittaa ympäri vuorokauden ravintoloista ja klubeilta tuttua tanssilattiarytmiä kesän sykkeeseen. Radio KLF 100 MHz kertoo tuovansa Suomeen ensimmäisenä kokonaan uuden konseptin.

”Euroopassa tanssimusiikkiradiot ovat olleet jo vuosien ajan todellisuutta”, kertoo kanavan edustaja Jesus Ziliachus. – ”Nyt kuullaan ensimmäistä kertaa vastaava liikkuvien ihmisten kanava koto-Suomessa. Aiomme pitää pirteän linjan, kaivaa unohdetut tanssihitit esiin, ja pitää kesäisen pääkaupunkiseudun liikkeellä.”

Kanavan puolelta arvioidaan, että miljoonasta kuuluvuusalueen ihmisestä noin 50 000 kuulijaa tulee löytämään kanavan omakseen. Erikoisohjelmista ollaan vielä mystisen hiljaa, kuten myös tekijöistä tai juontajista, mutta jotain sentään paljastetaan: Kanavalta myönnetään Suomen ykkös-DJ:n olevan mukana ohjelmassa; trance-musiikin uranuurtaja DJ Tabin tunnin setti kuullaan taajuudella kolmasti viikossa.

Myös Trash-listaa kanava aikoo julkistaa. Kuulijoilta kysytään hittien sijaan, mikä kuuluu roskissarjaan.

Radio KLF 100 Mhz markkinoi itseään Suomen ainoana tanssimusiikkikanavana ja soi taajuudella 100 MHz pääkaupunkiseudulla.

Kesäradio talkoovoimin

KLF:n toiminnasta vastaa yksityinen elinkeinonharjoittaja Sanna Mäki, jolla on toimilupa voimassa elokuun loppuun “Pro Sm” toiminimelle. Toimintaa pyöritetään lähinnä talkoovoimin, 5-6 hengen tiiminä.

Talous aiotaan kattaa mainosmyyntituloilla.