Kanava10 aikoo hankkia asiakkaikseen kasvuyrityksiä ja muutostilanteessa olevia organisaatiota.

Kanava10:n toimitusjohtajana on Eero Eskola, joka on työskennellyt sekä liikkeenjohdon että markkinointi-, myynti- ja viestintäjohdon tehtävissä mm. Ementorilla ja Salamander Bros:lla.

Kai Tainio on työskennellyt tutkimusyhtiö MAPS Oy:n toimitusjohtajan tehtävän lisäksi Trenditieto Oy:n myyntijohtajana.

“Pidämme erityisenä vahvuutenamme markkinointiin ja viestintään läheisesti liittyvien liikkeenjohdon, myynti- ja HR-toimintojen tuntemustamme”, sanoo Kirsti Kehusmaa, joka on kanava10:n kolmas perustajajäsen. Kehusmaa on työskennellyt usealla eri toimialalla viestinnän ja HR:n johdossa, viimeksi elintarvikealalla Vaasan & Vaasan konsernin viestintä- ja henkilöstöjohtajana. Työpsykologian lisensiaattityössään hän on tutkinut pörssiyritysten tapaa viestiä arvojaan ja johtamistaan.