Kustannus Oy Duodecim ja Coronaria Oy ovat solmineet
jälleenmyyntisopimuksen kaikista Duodecimin kustantamista kirjoista osoitteessa www.tervekauppa.fi.

Tutkimuksen mukaan terveys merkitsee suomalaisille sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin liittyviä asioita ja yli 60 prosenttia kansalaisista pitää lääkäri- ja hyvinvointiaiheista kirjallisuutta erittäin tai melko tärkeänä lähteenä terveystiedon hankinnassa (Terveys, viestintä jakansalaiset. Terveyden edistämisen keskus. 2005).

Coronaria Oy:n verkkopalveluiden käyttäjäkyselyiden mukaan 90
prosenttia netin käyttäjistä on jo tilannut tai ostanut jotain
Internetin kautta ja suurin osa käyttää verkkokauppojen palveluita säännöllisesti. Omaan terveyteen liittyvissä asioissa verkkokaupoissa kiinnostavat erityisesti juuri terveysaiheiset kirjat ja laitteet sekä esimerkiksi apteekin tuotteet, vitamiinit, hivenaineet ja kosmetiikkatuotteet.