Joutsenon lähettimen vaikutusalueeseen kuuluvat Lappeenranta, Imatra ja Juotseno, alueella asuu 118.000 ihmistä. Kolin vaikutusalueeseen kuuluvat Joensuu, Kontiolahti, Lieksa ja Nurmes, alueella asuu 132.800 ihmistä. Tällä hetkellä kanavaa voi katsella kanavanippu C:n aluella (lisätietoja www-digitv.fi).

The Voicen jakelu on katkolla väliaikaisesti muutamilla kanavanippu C:n ulkopuolisilla alueilla. Syynä tähän ovat edelleenlähettämiskiistat Kopioston kanssa. SBS Finland Oy:llä on voimassaoleva tekijänoikeus-sopimus Teoston kanssa. The Voice tulee laajenemaan ja kattamaan nämä alueet tulevaisuudessa. Väliaikainen katkos koskee maksimissaan n. 20.000 kotitaloutta. Kanavanippu C:n aluella The Voice näkyy digiboksilla kaapelitalouksissa sekä harava-antennitalouksissa. Liitteenä The Voicen nykyinen näkyvyysalue.

The Voicella on noin 300.000 katsojaa viikossa.