Opan asemointi tiivistyy lupaukseen Opa – Arjen sankari. Se muistuttaa Opan roolista: se on luotettava ja hienostelematon kumppani arjen askareissa. Opa-tuotteet ovat käytännössä kaikille suomalaisille tuttuja, vaikka tuotemerkki ei vielä olisikaan. Opan kilpailijoita ovat mm. Hackman, Tefal sekä kauppaketjujen omat, kaukoidästä tuodut merkit. Yhteistyön tavoitteena on nostaa Opan tunnettuutta ja kasvattaa myyntiä.

Opa Oy on Suomen vanhin talousastiatehdas, joka on perustettu 1926 Helsingissä. Nykyisin Mikkelissä sijaitsevassa perheyrityksessä työskentelee noin 60 ihmistä. Opan liikeideana on valmistaa ja markkinoida korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä suunniteltuja keittiö- ja vapaa-ajan tuotteita. Tuotevalikoimassa on myös pinnoitettuja keittiötuotteita. Opa kuuluu M-Capital Oy:hyn, jonka muita omistuksia ovat sähkötarvikkeita valmistava Ensto-konserni ja kiinteistösijoituskonserni Mattio.

Miksi Opa valitsi Dynamon? Toimitusjohtaja Sinikka Silventola kertoo kuulleensa paljon hyvää Dynamosta ja toimistosta löytyi vankkaa kulutustavaraosaamista ja keittiöasianharrastusta. Haittaa ei ollut siitäkään, että Opa-tiimin projektijohtajan lempinimi on Opa.

Dynamon Opa-tiimin muodostavat AD Jere Saulivaara, copywriter Vesa Kujala, projektijohtaja Olli Freese, tuotantosuunnittelija Jaana Roos ja tuotanto-AD Sanna Paananen. Opan muita kumppaneita ovat viestintätoimisto Taitomylly, mediatoimisto Carat sekä Trainers House.