Sanomalehtien parhaita maita olivat viime vuonna Kiina, Intia ja Japani, joissa levikki kasvoi edellisvuodesta. Vanhat vahvat maat kuten USA ja Saksa menettivät tilaajia. Kokonaisuudesssaan Aasian levikin nousu oli 4,1 prosenttia, Etelä-Amerikan 6,3 prosenttia ja Afrikan 6 prosenttia. Europassa kokonaislevikki laski 1,4 prosenttia, Pohjois-Amerikassa 0,2 prosenttia ja Australian sekä Oceanian alueella yhden prosentin.

Koko maailman sanomalehtien levikki nousi kuitenkin 2,1 prosenttia Aasian vetoavun vuoksi. Mainostulot nousivat edellisvuodesta 5,3 prosenttia, mutta niiden osuus koko mainoskakusta tipahti 30,1 prosenttiin 30,5 prosentista. TV oli edelleen suurin mainosväline.

Sanomalehtien levikin painottumista Aasiaan kuvaavat maakohtaiset levikkiluvut. Reilusti yli miljardin ihmisen Kiinassa sanomalehtien levikki oli 93,5 mijoonaa ja samoin yli miljardin asukkaan Intiassa 78,8 miljoonaa. Eli näissä maissa vähemmän kuin joka kymmenes hankkii itselleen sanomalehden. Vastaavasti 130 miljoonan asukkaan Japanissa levikki oli 70,4 miljoonaa eli noin yksi lehti joka toista japanilaista kohden. Yhdysvalloissa kokonaislevikki oli 55,6 miljoonaa eli noin joka viides on sanomalehden ostava asiakas. Saksassa levikki oli 22,1 miljoonaa eli neljännes saksalaisista tilaa tai ostaa sanomalehden.

Webin lukijamäärä on kasvanut viime vuonna edellisvuodesta peräti 32 prosenttia, todetaan World Assiociation of Newspapers -organisaation tiedotteessa.