7th Heavenin toimitusjohtajaksi on valittu Niko Waaralinna, joka on aiemmin toiminut Crea Filmissä ja Woodpecker Filmissä ohjaajana ja tuottajana. Yhtiön line producerina toimii Nick Lovelock, jolla on pitkä kokemus koti- ja ulkomaisesta mainoselokuvakentästä. Lovelockin vastuulla on erityisesti yhtiön kansainväliset yhteistyökuviot.

Yhtiön konseptia on kehittämässä myös Markku Haapalehto, joka aloittaa elokuussa 7 th Heavenin dramaturgina ja Mainostoimisto Taivaan copywriterina. Haapalehto työskenteli Taivaassa copywriterina vuosina 1999–2000, jonka jälkeen hän lähti perustamaan mainostoimisto Skandaalia. Paraikaa Haapalehto viimeistelee lyhytelokuvaansa.

”7th Heaven tuo lisäarvoa esimerkiksi erilaisten mediaratkaisujen suunnitteluun. Mainoselokuvien lisäksi voimme tehdä esimerkiksi asiakkaille suunniteltuja tv-sarjoja, uudenlaisia moderneja yritysfilmejä sekä erityisesti digitaaliajan mediaan soveltuvia interaktiivisia audiovisuaalisia ratkaisuja. Tulemme tekemään yhteistyötä Taivas Groupin eri yksiköiden kanssa. Esimerkiksi animaatioita tekevä Character Business, digitaaliseen viestintään erikoistunut Taivas Ego ja mediatoimisto Happi ovat meille luontevia kumppaneita”, Waaralinna sanoo.

”Mainoselokuvatuotannoissa toimintatapamme auttaa parantamaan tuotantojen laatua sekä selkeyttämään itse tuotantoprosessia. Toimimme kiinteässä yhteistyössä Mainostoimisto Taivaan suunnittelijoiden kanssa. Näin olemme mukana koko prosessin ajan, suunnittelun alusta hyväksyntään. Kaikki tämä tähtää entistä parempaan laatuun. Missiomme on tehdä parempaa markkinointiviestintää; tavoite on nostaa tuotantoyhtiöiden laatukriteerit täysin uudelle tasolle. Tavoitteena on, että viiden vuoden kuluessa tällä porukalla saadaan Cannesista kultainen leijona”, Waaralinna toteaa.

7th Heavenin ja Mainostoimisto Taivaan yhteistyö tiivistä

”Oma tuotantoyhtiö tarjoaa talon suunnittelijoille herkullisen peuhukentän. Se madaltaa kynnystä toteuttaa omia ideoita, kokeilla erilaisia lähestymistapoja ja etsiä audiovisuaaliselle markkinointiviestinnälle uudenlaisia muotoja. Toisaalta tuotantoyhtiö mahdollistaa myös astumisen mainonnan ulkopuolelle. Mikään ei estä sitä, että 7 th Heaven tuottaisi jonain päivänä vaikka kokoillan elokuvan”, Haapalehto toteaa.

”Korkean laadun lisäksi asiakkaat hyötyvät siitä, että tuotantojen oikeudet eivät ole kolmansilla osapuolilla. Näin esimerkiksi muutosten tekeminen on huomattavasti nykyistä helpompaa ja kustannustehokkaampaa”, Waaralinna sanoo.

Taivas Groupissa 7th Heaven Productions kuuluu Taivas International Plus -liiketoimintaryhmään. Ryhmän vetäjän Arto Mannisen mukaan tuotantoyhtiö tulee toimimaan aidossa kilpailutilanteessa.

”Mainostoimisto Taivaan tuotantojen määrä ja kirjo on niin suuri, että tulemme jatkossakin käyttämään eri ohjaajia ja ulkopuolisia tuotantoyhtiöitä. Vastaavasti 7th Heaven tulee varmasti osallistumaan myös Taivaan ulkopuolella suunniteltuihin tuotantoihin. Erityisesti Venäjällä ja Baltiassa on paljon kiinnostusta länsimaisia tuotantoyhtiöitä kohtaan”, Manninen sanoo.

Taivas Groupiin kuuluu kolme liiketoimintaryhmää. Taivas Finlandiin kuuluvat Mainostoimisto Taivas, Taivas Ego, Taivas Design, Taivas Kauppa, Lehmusto & Co ja Studio E.L.O. Taivas International Plus <>ryhmään kuuluvat Happi Mindshare, Circus, Nebo Venäjä, Taevas Eesti sekä Creative Laboratory Latvia. Taivas AdVenture on yhtiön sijoitus ja kehityssalkusta koostuva luovan teollisuuden ryhmä, johon kuuluvat Sulake, Image Funk sekä Character Business. Vuonna 2004 Taivas Groupin myyntikate oli 13 miljoonaa euroa.