Alma Media-konsernin johtoryhmän muodostavat jatkossa konsernin toimitusjohtaja, 4 konsernihallinnon ja 4 liiketoimintayksikön johtajaa sekä Aamulehden vastaava päätoimittaja.

Uusi organisaatio astuu voimaan välittömästi. Yhtiö purkaa divisioonarakenteensa ja siirtyy suoraan linjaorganisaatioon. Suoralla linjaorganisaatiolla pyritään tehokkaaseen ja joustavaan, muuttuviin markkinaolosuhteisiin nopeasti reagoivaan johtamiseen.

Alma Media käynnisti liiketoimintarakenteensa uudelleenjärjestelyt sen jälkeen, kun Broadcasting-divisioonan myynti varmistui 26.4.2005. Yhtiön uusi liiketoimintaorganisaatio perustuu suoraan konsernin toimitusjohtajalle raportoiviin liiketoimintayksiköihin. Konsernihallinnossa, suoraan toimitusjohtajalle raportoivina toimintoina jatkavat talous, henkilöstö ja viestintä. Uutena toimintona on perustettu yrityskehityksestä vastaava yksikkö.

Alma Median liiketoimintayksiköt ovat: Aamulehti, Satakunnan Kansa, Pohjoiset Lehdet, Suomen Paikallissanomat, Kauppalehti, Iltalehti ja Markkinapaikat. Kai Telanteen siirryttyä Aamulehden toimitusjohtajan tehtävistä konsernin toimitusjohtajaksi on Aamulehti -liiketoimintayksikön johtoon on nimitetty 1.6.2005 alkaen DI Juha Ruotsalainen. Juha Ruotsalainen siirtyy Aamulehteen Pohjoiset Lehdet -liiketoimintayksikön johdosta.

Konsernin muiden liiketoimintayksiköiden johdossa jatkavat seuraavat henkilöt: DI Tuomo Saarinen Satakunnan Kansassa, KTM Jorma Valkama Suomen Paikallissanomissa, YTK, MBA Kari Kivelä Iltalehdessä, KTM Juha Blomster Kauppalehdessä ja DI Raimo Mäkilä Markkinapaikoissa.

Konsernihallinnossa jatkaa talousjohtajana KTM Teemu Kangas-Kärki, henkilöstöjohtajana KTM Terhi Heikkinen ja viestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaavana johtajana FK Ahti Martikainen. KTM Minna Nissinen on nimitetty yrityskehitysjohtajaksi vastuualueenaan yrityskehitys ja ketjuohjaus. Konsernin johtoryhmän muodostavat jatkossa Kai Telanne, Teemu Kangas-Kärki, Terhi Heikkinen, Ahti Martikainen, Minna Nissinen, Tuomo Saarinen, Juha Blomster, Kari Kivelä, Raimo Mäkilä ja Matti Apunen.