Unicore Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Esko Vartiainen, jolla on pitkä kokemus sekä mediasta että yritysjohtamisesta ja mm. Venäjän-kaupasta. Unicore Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu Johtoporras-lehtien monivuotinen myyntijohtaja Jorma Kuparinen.

Lehtiperheen kustannusjohtajana ja Johtoporras-lehden päätoimittajana jatkaa Jorma K. Virtanen ja FirmaAuto-lehden päätoimittajana lehteä sen perustamisesta nyt 10 vuotta luotsannut Juha Tolvanen.

Johtoporras-lehti on ilmestynyt 12 vuotta – ja juuri valmistuneen lukijatutkimuksen (iTEST Oy) mukaan lehti on kehittynyt viimeisen vuoden aikana sisällöltään paremmaksi (sanoo 57 %
vastaajista), ja peräti 66 % katsoi lehden ulkoasun parantuneen. Tutkimuksen mukaan lehden yritysjohdossa työskentelevistä lukijoista 46 %:lla on tekninen ja 37 %:lla kaupallinen koulutus – ja kaikista lukijoista kolmasosalla ylempi korkeakoulututkinto.
Lehteä lukee keskimäärin 2,5 henkilöä ja kokonaislukijamäärä on 90.000.