Keltaisetsivut-hakemiston käyttö kasvoi tammi-huhtikuussa 25 prosenttia. Tällä hetkellä palveluun tehdään n. 1 300 000 hakua kuukaudessa ja eri kävijöitä on kuukausittain yli 200 000.

Sähköisiä hakemistoja ostoissaan suosivat erityisesti alle 35-vuotiaat, ylemmät toimihenkilöt ja yrittäjät sekä pääkaupunkiseudulla asuvat. He käyttävät internetiä päivittäin, tyypillisesti työpaikalla tai matkapuhelimen kautta. Sähköisten hakemistojen ostot painottuivat vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin sekä ”shoppailuun”.

Kampaamo, hammaslääkäri ja eläinlääkäri alkuvuoden suosikit

Alkuvuonna 2005 www.keltaisetsivut.fi- palvelusta haettiin eniten kampaamoja, hammaslääkäreitä ja partureita. Seuraavaksi suosituimpia olivat eläinlääkäri, autokorjaamo, hotelli, kukkakauppa, lvi, muutto ja hieroja. Myös taksi, kuntosali, apteekki ja sähkö ylsivät alkuvuoden haetuimpien listan kärkeen