Sunnuntaista Espanjan GP:tä seurasi MTV3-kanavalla
aurinkoisesta kevätsäästä huolimatta keskimäärin 959 000 yli 10- vuotiasta suomalaista. Katselussa on nousua viime vuoteen verrattuna tasan kolmannes eli 33%, MTV3:sta kerrotaan.

Kilpailun ratkaisuvaiheissa katsojaluku hipoi 1,1 miljoonaa ja palkintojenjako Maamme-lauluineen naulitsi TV-ruutujen ääreen vielä 1 072 000 katsojaa. F1:n palkintojenjako ja GP olivatkin viikonlopun katsotuimmat TV-ohjelmat Suomessa.

TV-yleisö on kokenut jo ennen Espanjan GP:tä F1-kauden 2005 edellistä kiinnostavammaksi. Viiden osakilpailun jälkeen kisalähetysten katsojakeskiarvo on 6% korkeampi kuin viime vuonna ja lauantain aika-ajoissa on kasvua 9%. Katsojaystävällisempään alkuillan lähetysaikaan siirrettyjä ensimmäisiä aika-ajoja on seurannut parhaimmillaan 590 000
katsojaa ja suorana esitettäviä sunnuntaiaamun aika-ajoja 546 000 suomalaista.

Digitaalisen MTV3+:n F1+ – palvelun suosio on myös viime vuotta suurempi eikä vähiten menestyksekkäästi alkaneen GP2 -sarjan ansiosta. Heikki Kovalaisen ja Nico Rosbergin GP2-kilpailut näkyvät suorina lähetyksinä MTV3+:lla ja koosteina MTV3:n F1-Studiossa. Viime sunnuntain GP2 koosteella F1 Studio -lähetyksessä oli yli puoli miljoonaa katsojaa.