Metromarknad.se on ilmoitusten hakukone, joka etsii kaikilta ilmoitussivustoilta luokiteltuja ilmoituksia omille sivuilleen. Lisäksi Metro julkaisee itsekin 10 kruunun maksua vastaan lukijoiden ilmoituksia sivuillaan.

Schibstedtin omistama Blocket.se on noussut Ruotsin suurimmaksi ilmoitusten välittäjäksi. Metro käyttää hakukoneenaan allaannonser.se-palvelua, joka on herättänyt Ruotsissa voimakasta vastustusta mediataloissa, mutta yhtiö jatkaa edelleen laajentumistaan.

Blocket on tehnyt Metroa vastaan haastehakemuksen Ruotsin markkinatuomioistuimeen 21. huhtikuuta.

Svenska Dagbladetilla ja Aftonbladetilla on ollut Metron kanssa yhteinen mainosmyyntipaketti Sotckholm Trippel ja Dubbelnöje. Tämä yhteistyö loppuu haastehakemuksen takia.

Metro kaavailee vastaavan ilmoituspalvelun käynnistämistä myös Suomessa lähiaikoina. Metron Suomen toimitusjohtaja Ahti Leväaho kertoi yleisölle Oulussa pidetyssä markkinointitilaisuudessa 22. huhtikuuta, että Metro avaa vastaavan sivuston Suomessa noin parin viikon kuluessa. Metro aikoo jatkossa panostaa online-julkaisutoimintaan voimakkaasti.