Lehti ilmestyy joka perjantai perinteisen Metron yhteydessä. Metro kertoo painavansa lehteä 100.000 kappaletta ja tavoittavan 240.000 lukijaa pääkaupunkiseudulla.

Konsepti on sama kuin Ruotsissa. Talo&Koti tunnetaan siellä samanlaisena julkaisuna Hus&Hem -nimellä. Metro Talo&Koti -lehden sisältö koostuu asumisesta, sisustuksesta, puutarhuroinnista, remontoinnista ja kiinteistöalan aiheista. Sisällön on tarkoitus palvella valitun kohderyhmän mainostajia.

“Kun jaamme lehden perjantaisin turvaamme lukijoillemme Helsingissä parhaita ideoita ja mahdollisuuden koko viikonlopuksi asunnon etsimiseen ja kodin ehostukseen. Uusi lehti palvelee siis sekä lukijoita että mainostajia”, kommentoi Metron toimitusjohtaja Pelle Törnberg. “Metro Talo&Koti on suunniteltu siten että siinä on laajaa vetovoimaa koko kiinteistöbisnekseen.”