Mediaviikko on avannut sivustolleen palveluhakemiston, joka on tarkoitettu edistämään tuotteiden ja palveluiden myyntiä median, graafisen tuotannon, markkinointiviestinnän, mainonnan, tiedotuksen ja koko viestinnän alalla. Palveluhakemisto muodostuu alan johtavaksi kontaktikanavaksi verkossa. Ilmaiseksi luettavissa olevaan hakemistoon voi liittyä sivujen kautta suoraan.

Palveluhakemisto on syntynyt käytännön tarpeesta, koska verkosta haetaan nykyisin tuotteita ja palveluja tarjoavien yritysten yhteystiedot. Mediaviikko on tähän tarkoitukseen sopiva ja keskitetty foorumi, joka tavoittaa oikean kohderyhmän.

Hakemistoon voi ilmoittaa yhteystietonsa, logon ja palvelukuvauksen. Palvelun hinta on ilmoittajalle 1200 euroa vuodessa plus vero eli 100 euroa kuukaudessa. Mediaviikko tavoittaa alan keskeiset päättäjät, tiedottajia, mediatalojen vastuuhenkilöitä, mainos- ja markkinointiammattilaisia sekä alasta kiinnostuneita kuluttajia.

Palveluhakemisto on osoitteessa:
http://mediaviikko.fi/palveluhakemisto

Tervetuloa mukaan!
Mediaviikko