Yhtiö haluaa nimenvaihdolla tuoda vankemmin esille
rooliaan ja identiteettiään Suomen matkailun ja Suomi-kuvan
edistäjänä sekä kotimaassa että ulkomailla. Nimenvaihdoksen
yhteydessä yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marjo Ruotsalainen (32).

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Sivonen, kuvapalvelupäällikkö Kirsi Astrén ja toimitusjohtaja Marjo Ruotsalainen oikealla
Hallituksen puheenjohtaja Pekka Sivonen, kuvapalvelupäällikkö Kirsi Astrén ja toimitusjohtaja Marjo Ruotsalainen oikealla

Ennen nykyistä tehtäväänsä Marjo Ruotsalainen työskenteli
vuodesta 2001 Huhtamäki-konsernissa eBusiness ja Digital
Communications Managerina. Hänen vastuualueinaan olivat konserninsähköisen viestinnän ja liiketoiminnan prosessien kehitys. Vuosina 2000 – 2001 Ruotsalainen toimi Digia Oy:ssä johdon avustajana jahallituksen puheenjohtaja Pekka Sivosen oikeana kätenä. Ruotsalaisella on BBA-tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta.

“Matkailuportaaliemme kävijämäärät ovat olleet selvässä kasvussa ja panostamme niiden kehitykseen voimakkaasti seuraavien kahden vuoden aikana. Marjon monipuolinen ammattitaito sähköisessä viestinnässä sekä hänen kykynsä viedä asioita läpi tulevat auttamaan yhtiötä kehittämään portaaleistamme kansainvälisestikin merkittäviä medioita ”, kommentoi FINLAND.COMin omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Sivonen nimitystä.

FINLAND.COM avasi huhtikuussa 2004 englanninkielisen www.finland.com matkailuportaalin, josta löytyy tietoa majoituksesta, nähtävyyksistä, tärkeimmistä tapahtumista ja erilaisista kesä- ja talviaktiviteeteista. Myös kulkuyhteydet Suomeen ja Suomen sisälläovat kattavasti esillä. Marraskuussa 2004 palveluun lisättiinkansainvälinen online-varausjärjestelmä yhteistyössä maailmansuurimman internet-matkatoimisto Expedia.comin kanssa. FINLAND.COM tarkistaa parhaillaan sähköisen puolen strategiaansa ja syksyllä2005 julkistetaan finland.com -portaalin seuraava kehitysvaihe.