Helistin.fi on lapsen hankintaan ja hoitoon keskittyvä nettipalvelu. Coronarian tuottama Helistin tarjoaa asiasisältöä lapsiperheille, raskaana oleville ja lasta suunnitteleville.

Helistimestä löytyy tieto-osioiden ohella myös runsaasti interaktiivisia palveluja; raskauskalenteri, vauvakirja
ja oma päiväkirja, joissa käyttäjä voi luoda omaa sisältöään
palveluun. Lisäksi Helistimestä löytyy vertaistukea samassa
tilanteessa olevilta.

Helistimen sisällön tuottavat lääkärit ja muut alan asiantuntijat,
jotka takaavat asiatiedon oikeellisuuden.

Tietosisältöä on tarjolla artikkeleiden ja uutisten sekä myös
terveysinformaation muodossa. Artikkelit ovat asiantuntijoiden
kirjoittamia, ja uutiset ovat lääketieteen uutistoimittajalta.

Helistin tarjoaa käyttäjälleen keskustelujen muodossa vertaistukea samassa tilanteessa olevilta. Keskustelu on jaettu osioihin. Omat osionsa löytyvät raskaana oleville naisille, synnytyksestä, lapsen hoidosta ja lapsen hankkimiseen liittyvistä asioista, ja myös isille on oma keskustelunsa.

Interaktiiviset palvelut äideille ja odottaville

Helistimen Raskauskalenterista odottava äiti voi seurata raskauden kulkua. Kalenterista näkee miten vauva kehittyy ja mitä kullakin viikolla tapahtuu myös äidin kehossa.
Raskauskalenterissa on myös tärkeää tietoa tutkimuksista ja
yhteiskunnan palveluista.

Oma päiväkirja tarjoaa mahdollisuuden tallentaa omat ajatukset ja tuntemukset verkkoon esimerkiksi raskauden ajalta tai vauvan syntymän jälkeen. Käyttäjä voi valita, haluaako pitää päiväkirjansa henkilökohtaisena, niin etteivät muut sitä pääse lukemaan vai haluaako jakaa ajatuksensa muiden kanssa ja tehdä päiväkirjastaan julkisen.

Vauvakirjaan voi kirjata lapsen kasvun ja kehityksen, lisätä kuvia ja omia ajatuksiaan. Vauvakirja on myös henkilökohtainen. Tunnukset voi halutessaan antaa esimerkiksi kummeille ja isovanhemmille, jotka pääsevät seuraamaan vauvan vaiheita.