IN LOOKin ensimmäinen numero IN LOOK Kevät 2005 ilmestyi 5.4., ja IN LOOK Syksy 2005 ilmestyy 30.9.

IN LOOK on suunnattu muotitietoisille ja tyylikkäille naisille, jotka
rakastavat muotia ja haluavat tietää kaiken kauden uusimmista tyyleistä. IN LOOK -nainen on rohkea ja varma, kansainvälinen suomalainen nainen, kustantaja kertoo.

IN LOOKin tekijät ovat huippumuodin ammattilaisia, jotka osaavat poimia uudet kansainväliset tyylisuunnat ja toteuttaa ne suomalaiselle naiselle. Tiimin kuuluvat: Anne-Maria Ylitapio, Riku Campo, Minttu Vesala, Mila Pentti, Kira Glüschkoff, Kaapo Kamu, Merja Järvinen, Joanna Moorhouse, Leena Waggoner, Janne Suono, Minna Kaketti, Jenny Jansson ja Los Angelesissa kansainvälisten muotilehtien kanssa työskentelevät valokuvaajat Nadia Pandolfo ja Kiino Villand.

IN LOOKin teosta vastaa toimituspäällikkö Pia Parkkonen-Hyöppinen ja ulkoasusta Aller Julkaisut Oy:n Art Director Tarja Valle-Kuusela. Aller Julkaisut Oy:n julkaisujohtaja Eeva-Helena Jokitaipale on lehden vastaava päätoimittaja.

Uudella korkeatasoisella muotilehdellä Aller vahvistaa markkina-asemaansa Suomessa. Aller Julkaisut Oy on osa Pohjoismaiden suurinta aikakauslehtikustantajaa Aller-konsernia. Lehtien yhteenlaskettu levikki Pohjoismaissa on yli kolme miljoonaa kappaletta, kustannusnimikkeitä on yli 60 kappaletta. Muita Allerin Suomessa säännöllisesti ilmestyviä lehtiä ovat viikkolehdet 7 päivää ja OHO!, kuukausilehdet Koti ja keittiö, Mix,
Fitness, C.C. sekä Automarket ja Venemarket.