Suomen viihdelehtien tarjonta lisääntyy ensi kesänä, kun tamperelainen viihdealan yritys Hitbeat julkaisee Etuovi -viihdelehden. 12 kertaa vuodessa ilmestyvä viihteen aikakauslehti keskittyy nuorison pop-kulttuuriin, musiikkiin, elokuviin ja harrastuksiin. Kohderyhmänä on 12-20-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset.

Julkaisu tulee tekemään laajamittaista sisältöyhteistyötä suositun Stara.fi -verkkolehden kanssa, jonka päätoimittaja Jocka Träskbäck on nimitetty myös Etuovi-lehden päätoimittajaksi. Hän on toiminut myös Staran ilmoitusmyyjänä. Lehden toimitus tulee olemaan rakenteeltaan kevyt ja pitkälti freelancer-pohjainen.

-Suomesta ja maailmalta löytyy runsas joukko asiansa osaavia suomalaisia freelancereita, joiden käyttäminen on helppoa ja kustannustehokasta. Heidän ja Stara.fi:n sisällön avulla voimme pitää organisaatiomme tarpeeksi kevyenä ja tuottaa silti laadukasta viihdesisältöä, Träskbäck kertoo.

Mikä on Stara.fi?

Stara.fi on viihteeseen ja musiikkiin erikoistunut verkkolehti, jonka kohderyhmänä ovat kaupungeissa asuvat ja aikaansa seuraavat nuoret ja nuoret aikuiset.

Julkaisu on noussut nopeasti Suomen suosituksi pop-alan verkkolehdeksi. Sivustolla käy sen oman ilmoituksen mukaan kuukaudessa jopa yli 80.000 eri lukijaa. Stara.fi:n levyarvosteluja lukee kuukaudessa 300.000 eri lukijaa.

Julkaisu sisältää tuoreimpia viihdealan uutisia sekä katsauksen levy- ja elokuvajulkaisuihin. Stara.fi on yksityinen ja riippumaton verkkojulkaisu.

Staran keskivertolukija on 16-vuotias tyttö

Keskimääräinen kävijä on 12 – 21 -vuotias, viihteestä ja musiikista kiinnostunut, kaupungissa asuva ja aikaansa seuraava nuori tai nuori aikuinen. Kävijöistä 82,5% on naisia. Yleisin kävijä on 16-vuotias tyttö.

Stara.fi:n pop-uutisia ja arvosteluita julkaistaan myös monissa muissa medioissa. Printtimediassa ilmaisjakelulehti Metropoli (levikki 120.000 kpl) ja Pirkanmaan Sanomat (levikki 63.500 kpl) -lehdissä.