Kaisu Holopainen toimii Tapiola-ryhmän markkinointi- ja brandijohtajana. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Anttilan
toimitusjohtaja Matti Leminen.

“Olen Tapiola-ryhmässä ollut selkeästi panostamassa enemmän suoraan ja interaktiiviseen markkinointiin mediamainonnan lisäksi. Suoramarkkinointi tuottaa ja toimii sekä uusasiakashankinnassa että etenkin asiakassuhdemarkkinoinnissa sekä asiakkuuksien hoidossa. Muuttuva toimintaympäristö on entistä haastavampi, mutta juuri tämä haastavuus tekee tehtävästä erittäin mielenkiintoisen”, toteaa Kaisu Holopainen.

Uusia kasvoja hallituksessa ovat myös Salomaa Yhtiöiden Mirjami Mäkinen, Hobby Hallin uusi vetäjä Raija Saari sekä Pirkko Rajala MTV Oy:sta ja Timo Suoninen TietoEnatorista. Kustantajasektorin edustusta tulee jo hallituksessa olevan A-lehtien Vesa Marsin oheen vahvistamaan Sanoma Magazines Finlandin Harri Huotarinen ja Yhtyneiden Kuvalehtien Timo Kopra.

“Interaktiivinen markkinointi ja asiakkuudenhallinta on haasteellinen kenttä, mutta tässä hallituksessa on sellainen monikanavaisuuden ykkösketju, että oksat pois”, kertoo SML:n toimitusjohtaja Jari Perko.

SSML:n hallitus 1.4. 2005 lukien:
Puheenjohtaja Kaisu Holopainen, markkinointi- ja brandijohtaja,
Tapiola-ryhmä
Varapuheenjohtaja Matti Leminen, toimitusjohtaja, Anttila Oy
Christer Holm, toimitusjohtaja, System 3000 Oy
Harri Huotarinen, levikkimarkkinointijohtaja, Sanoma Magazines Finland Oy
Timo Kopra, lehtimyyntijohtaja, Yhtyneet Kuvalehdet Oy
Eero Kuusela, hallituksen puheenjohtaja, Sisäsuomi Oy
Vesa Mars, toimitusjohtaja, A-lehdet Oy
Mirjami Mäkinen, johtaja, Salomaa Yhtiöt Oy
Pirkko Rajala, kehityspäällikkö, MTV Oy
Pekka Rauhala, johtaja, TeliaSonera Finland Oyj
Raija Saari, toimitusjohtaja, Oy Hobby Hall Ab
Juha Salovaara, johtaja, Suomen Posti Oyj
Timo Similä, markkinointijohtaja, Oy Valitut Palat – Reder’s Digest Ab
Timo Suoninen, myyntijohtaja, TietoEnator Oyj

SSML on monikanavaisuuden, suoramarkkinoinnin, etämyynnin, sähköisen kaupan, asiakasviestinnän, suoramyynnin ja kanta-asiakkuuden toimialajärjestö, jossa on jäsenenä n. 235 eri alojen yritystä. Jäseninä on mm. kustantajia ja kirjakerhoja, postimyynti- ja sähkökauppayrityksiä, pankkeja ja vakuutusyhtiöita, telemarkkinointiyrityksiä, palvelu- ja panotaloja,
teleyrityksiä, hakemistopalvelujen tarjoajia, media- ja mainostoimistoja sekä suoramyyjiä.