Kaikki uudet työntekijät toimivat MTV Nordicin Tukholmassa sijaitsevasta pääkonttorista käsin.

Aikaisemmin Andreasson Public Relations –yrityksessä työskennellyt Peter von Satzger aloittaa PR-johtajana ja kommentoi uutta työtään: ”MTV on brändi, joka luo trendejä, ei seuraa niitä. TV on minulle tärkeä media ja odotan innolla, että pääsen kertomaan uusista pohjoismaisista kanavista, jotka luovat mielenkiintoisia mahdollisuuksia paitsi katsojille, myös mainostajille.”

Markkinointijohtajaksi nimitetty Mattias Behrer on aikaisemmin vastannut mm. H&M-ketjun kansainvälisestä markkinointiviestinnästä. ”Olen iloinen, että olemme löytäneet tämän huipputason yksilön ja saaneet hänet kiinnitettyä meille tänä muutosten aikana, joka asettaa aivan uudenlaisia vaatimuksia markkinoinnille ja viestinnälle”, kommentoi MTV Networksin pohjoismaisen osaston toimitusjohtaja Clare Melford.

MTV kaappasi Jakob Mejhelden SBS-ketjulta ohjelmajohtajaksi. Ensimmäinen maakohtainen kanava aloittaa toukokuussa Tanskassa, joten tanskalaisen Mejheldenin paikallistuntemuksesta on suurta hyötyä uuden kanavan ohjelmien valinnassa.

Suomen ja Norjan kanavat lanseerataan syksyllä, jolloin nykyinen MTV Nordic muuttuu Ruotsin maakohtaiseksi kanavaksi. Suomen MTV:n työntekijät julkistetaan kevään ja alkukesän aikana.