Suomen suurin asiakaslehtitalo Kynämies Oy on ostanut Viestintätoimisto Sanakunta Oy:n. Sanakunta jatkaa toimintaansa omalla nimellään nykyisissä tiloissa Kynämiehen tytäryhtiönä, samoin koko henkilöstö jatkaa entisissä tehtävissään. Sanakunta Oy:n liikevaihto on noin 800 000 euroa ja se työllistää Turussa seitsemän henkilöä.

Kynämiehen liiketoimintajohtaja Hannu Lindell toteaa, että Sanakunta on hyvin hoidettu ja kannattava yritys, jonka osaaminen täydentää hyvin Kynämiehen tietotaitoa.

– Yritysoston myötä saamme muun muassa vahvaa osaamista julkishallinnon, kuntien sekä seutukuntien julkaisuista. Yritysosto tukee myös Kynämiehen strategiaa kasvaa ja kehittyä asiakaslehtialan markkinajohtajana, Lindell korostaa.

Yritysosto tukee myös Kynämiehen strategiaa kasvaa ja kehittyä asiakaslehtialan markkinajohtajana.

Sanakunnan merkittävimpiä asiakkuuksia ovat: Finpro, Turun kaupunki, Wihuri Oy Aarnio, Parma Oy, Marli Oy, Forum Marinum, V&S Finland, GLS Oy, Raisio Benecol Oy, Finfood Luomu Oy, Janakkalan kunta, Jalasjärven kunta, Ylistaron kunta, TEKES Avaruusteknologia ja Hansaprint Oy.

Kynämies on Suomen johtava asiakaslehtitalo, jonka omistaa Yhtyneet Kuvalehdet Oy. Noin 30 painetun lehden lisäksi Kynämies tuottaa ja ylläpitää lukuisia verkkopalveluja ja -julkaisuja. Kynämiehen henkilöstön määrä on 61 ja yhtiön liikevaihto vuonna 2004 oli 22 miljoonaa euroa. Yhtyneet Kuvalehdet kuuluu Otava-Kuvalehdet -konserniin.