Tarja Holmgren, Eero Mattila ja Päivi Mäntynen
Tarja Holmgren, Eero Mattila ja Päivi Mäntynen

-Yksikkömme palvelee entistä tehokkaammin ja joustavammin, Eero Mattila sanoo. Pyrimme välttämään toiminnassamme kaikenlaista “lokeroitumista”, yksikkömme tavoitteena on se, että asiantuntijoidemme työ tulee jatkossa monipuolisemmaksi ja osaaminen kasvaa, Eero Mattila sanoo.

Vastuun jako kolmeen

Uudessa yksikössä kampanjasuunnittelusta vastaa suunnittelupäällikkö Tarja Holmgren. Hän tekee ryhmänsä kanssa yhteistyötä sekä suorien mainostaja-asiakkaiden että mediatoimistojen kanssa. Mainosajan ostajia palvellaan entistä paremmin, Tarja Holmgren sanoo.

Kapasiteetinhallinnasta vastaa Päivi Mäntylä. Hänen ryhmänsä tekee kohderyhmäennusteet ja hallinnoi mainosaikakapasiteettia. Lisäksi ryhmän vastuulla ovat mainosten esitysohjeet ja internetmainonnan hallinnointi MTV:ssä.

Kun mainoksen lähettäminen kanavalla alkaa olla käsillä, vastuu siirtyy Eero Mattilalle ja lähetyssuunnittelijoille. Tämä joukko tekee sekunnintarkan lähetyssuunnitelman, jonka mukaan kanavien lähetys eli ohjelmat ja mainokset sekä muut elementit esitetään.