Soila aloittaa A-lehdet Oy:n palveluksessa 1.4.2005.

Markku Veijalainen on toiminut A-lehdissä Avun vastaavana päätoimittajana vuosina 1995 – 1999. Katson vastaavana päätoimittajana Veijalainen on toiminut vuodesta 1999 alkaen. Hänen johdollaan Katson konsepti muutettiin vuonna 2003 perinteisestä tv-lehdestä nykyiseksi räväkäksi viihdelehdeksi. Katson levikki on noussut reippaasti muutoksen myötä ja oli viime vuonna jo yli 107 000. Uudistettu Katso on saavuttanut vahvan aseman Suomen viihdelehtien kilpailuryhmässä.

Päätoimittaja Veijalainen toteaa, että on ollut mielenkiintoista ja haasteellista johtaa Katsoa sen eri vaiheissa. Varsinkin kahden vuoden takainen muodon muutos oli dramaattinen. Katso on hyvässä kehitysvaiheessa ja nyt on sopiva hetki on antaa tilaa uusille nuorille voimille kehittää lehteä tästä edelleen. Markku Veijalainen siirtyy huhtikuun alusta vetämään Naantalissa kesäkuussa avattavaa ”Footsteps Of Elvis” -näyttelyprojektia.

Vastaavaksi päätoimittajaksi nimitetyllä Joni Soilalla on yli 10 vuoden kokemus haasteellisista tehtävistä viihdejournalismin parissa ja yrittäjänä. ”Katson kasvu on ollut ainutlaatuisen huimaa. Jatkossa hyväksi todettua linjaa tullaan joiltakin osin terävöittämään. Teemme yhä parempaa lehteä ammattitaidolla ja uskomme lehden vahvaan kasvuun”, Soila sanoo.