Juhani Aromäen tammikuussa perustama suomalainen uutistoimisto All World Press on lopettanut toimintansa toistaiseksi. Uutispalvelun sivusto on kiinni. Mediaviikon saaman tiedon mukaan toiminnan hiljeneminen johtuu omistajan henkilökohtaisista asioista, jotka eivät liity liiketoimen talouteen. Tietoa palvelun uudelleenkäynnistämisestä ei ole.

All World Pressin tarkoituksena oli tuottaa uutisia ja sisältöjä medioille, organisaatioille sekä muille kiinnostuneille. All World Press -uutispalvelukokonaisuuteen kuului kolme pääkanavaa: Uutispöytä-uutistoimisto, Info-Free -tiedotepalvelu ja Maailmanikkuna-lukemisto internetissä (www.allworldpress.com).

All World Pressin taustayhtiö on Auditorium Oy, jonka pääomistaja Juhani Aromäki on. Hän myi Gummerus Kustannus Oy:lle perustamansa ja luomansa Ajatus Kirjat -kustantamon, jonka johdosta hän siirtyi viime kesänä uuteen tehtäväänsä.

Uutistoimiston muina työntekijöinä olivat toimittaja, FM Katri Talaskivi Helsingissä ja FM Mika Kulju Pohjois-Suomen kirjeenvaihtajana.

YM Irja Wendisch toimi Saksan-kirjeenvaihtajana Berliinissä.