Viasat kasvattaa tv-kanavatarjontaansa toisella pohjoismaisella
Disney-kanavalla, piirrettyjä esittävällä Toon Disneyllä. Kanavaa voivat seurata Viasatin Kulta- ja Hopea-asiakkaat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kanava aloittaa 1. elokuuta.

Koko perheelle suunnattu Disney Channel esittää kaikkea mahdollista aina tuoreista huippuelokuvista klassisiin Disney-sarjoihin, kun taas Toon Disney keskittyy täysin lasten piirrossarjoihin. Elokuun ensimmäisestä päivästä lähtien noin kolmasosa Disney Channelin, Toon Disneyn ja Playhouse Disneyn ohjelmista tulee olemaan dubattu tai tekstitetty suomeksi.

Disney Channel oli vuonna 2004 Ruotsin katsotuin lastenkanava.
Tanskassa ja Norjassa se ylti toiselle sijalle. Tänä vuonna
ensi-iltaan tulevat muun muassa menestyselokuvat “Karhuveljeni Koda” ja “Ihmeperhe”.

Disneyn kanssa solmittuun uuteen sopimukseen sisältyy vielä kolmaskin pohjoismainen Disney-kanava, joka lanseerataan vuoden 2006 lopulla. Kanava on nimeltään Playhouse Disney, ja se on suunnattu kaikkein pienimmille lapsille.

Kanavat sisältyvät Viasat Kulta- ja Viasat Hopea
-satelliittipakettien tilaukseen.