Reijo Mäen kolme jännäriä Huhtikuun tytöt, Keltainen leski ja Jäätynyt enkeli julkaistaan Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Julkaisuoikeudet on ostanut pohjoismainen kustantaja Bazar Publishers.

Bazar Publishers toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bazar on julkaissut Pohjoismaissa brasilialaisen Paulo Coelhon teoksia ja Norjassa Dan Brownin Da Vinci-koodin.

Skandinavian avaus on jatko Mäen uran tähänastiselle huippuvuodelle. Huhtikuun tytöt oli vuoden 2004 myydyin kotimainen jännäri (83000 kpl) ja Keltainen leski oli vuoden myydyin pokkari (44 200 kpl). Keltaisen lesken pohjalta tehty ensimmäinen Vares-elokuva oli vuoden katsotuin kotimainen elokuva. Sen on nähnyt yli 200 000 suomalaista. Mäen suosio on kasvanut koko ajan tasaisesti ja hänen kirjojaan on myyty Suomessa yhteensä yli puoli miljoonaa.

Reijo Mäki kirjoittaa parhaillaan kesäkuussa ilmestyvää uutta Jussi Vares -jännäriä. Mäki on julkaissut yli 20 dekkaria. Aiemmin hänen teoksiaan on ilmestynyt saksaksi ja lähiaikoina ilmestyy viroksi. Mäen kustantaja Suomessa on Otava.