Disney Channel ja Toon Disney tulevat Canal Digitalin kanavavalikoimaan elokuun alussa ja Playhouse Disney alkuvuonna 2006.

“Disneyn kanavien ansiosta meillä on nyt laajin ja paras TV-kanavatarjonta perheille. Meille myönnetyt Disneyn kanavien lähetysoikeudet koskevat satelliitti- ja kaapeliasiakkaiden lisäksi myös pienempiä, itsenäisiä kaapeliverkkoja ja laajakaistatelevisiota, Canal Digital Finlandin toimitusjohtaja *Jyri
Timonen* kertoo.

Kaikki Canal Digitalin satelliittiasiakkaat Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa eli yhteensä 824 000 taloutta näkevät Disneyn kanavat osana FAMILY-pakettia. Merkittävä osa ohjelmista on joko puhuttu tai tekstitetty suomeksi.Disney Channel ei näytä mainoksia eikä tarpeetonta väkivaltaa. Se oli vuonna 2004 Ruotsin katsotuin lastenkanava.

Toon Disney on Disneyn uusi kanava, jolla esitetään Disney Channelista poiketen ainoastaan piirrettyjä filmejä. Toon Disney tarjoaa vaihtelevan valikoiman klassikoita, kuten Aladdin, sekä uudempia tuttavuuksia, kuten Lilo & Stitch.

Playhouse Disney tarjoaa alle kouluikäisille lapsille keksintöjen maailman, luovaa leikkiä ja hauskaa oppimista.——-
Canal Digital on Pohjoismaiden johtava tv-operaattori. Se on norjalaisen Telenorin kokonaan omistama tytäryhtiö. Telenorin koko televisiotoiminta: kaapeli-, satelliitti-, pienemmät itsenäiset kaapeliverkot ja toiminta Suomen maanpäällisessä digi-tv-verkossa on yhdistetty samaan yksikköön.
Lähes 2.8 miljoonaa Pohjoismaista kotitaloutta vastaanottaa tv-signaaleja suoraan tai epäsuoraan Canal Digitalilta. Canal Digitalin liikevaihto on noin 3,8 miljardia Norjan kruunua ja se työllistää 380 ihmistä.

Canal Digitalin tarjonta kattaa 80 tv-kanavaa, 20 musiikkikanavaa ja pelejä sekä interaktiivisia palveluja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Norjassa ja sillä on tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ne vastaavat kukin paikallisesta myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta kansallisiin tv-yhtiöihin.