Liiton sääntömääräisessä vuosikokouksessa nimettiin liiton hallitukseen kaksivuotiskaudeksi myös Mikko Hannula (Yle TV-urheilu), Heikki Miettinen (Helsingin Sanomat) ja Hannu Patana (Turun Sanomat). Juha Kanerva (IS Veikkaaja) valittiin liiton hallitukseen yhdeksi vuodeksi, avoimeksi jääneelle paikalle.

Liiton hallituksessa eivät erovuorossa olleet Jorma Kilpeläinen (Lapin Kansa), Asko Tanhuanpää (Uusi Rauma) ja Kaija Yliniemi (STT).

Vuoden Urheilijan valintoihin muutoksia

Vuosikokous päätti myös, että liitto nimeää vuoden vammaisurheilijan, samaan tapaan kuin vuoden naisurheilijan ja vuoden valmentajan. Vammaisurheilijaa voidaan ehdottaa myös 10 parhaan listalle.

Aikaisemmin Paralympiakomitea on nimennyt vuoden vammaisurheilijan. Vuoden 2004 valinnoissa Paralympiakomitean nimeämät kolme vammaisurheilijaa olivat myös Vuoden Urheilija -ehdokaslistalla.

Eri lajien parhaita valittaessa ehdokasasettelusta vastaava Vuoden Urheilija -valiokunta jakaa hiihtourheilun kolmeksi eri lajiksi: mäkihyppy, yhdistetty ja maastohiihto. Valintalistoilta poistetaan kehonrakennus ja fitness sekä sumo.