Webnewsmonitor.com seuraa mediaa Suomesta, Ruotsista,
Norjasta, Tanskasta ja Yhdysvalloista. Iso-Britannia on avattu tällä viikolla asiakkaiden käytettäväksi.

Webnewsmonitor.com on aloittanut toimintansa viime vuonna kehittämänsä oman hakuteknologiansa ja valmistamiensa mediatietokantojen avulla. “Olemme päässeet Suomessa hyvin markkinoille. Asiakaskunta kasvaa ripeästi. Palvelujemme käyttäjiksi ovat liittyneet sekä pienet että isot yritykset ja yhteisöt. Heille tarjoamamme työkalu tulee käytännön tarpeeseen”, toimitusjohtaja Jussi Vasala kertoo.

“Verkkomedian avulla pystyy nyt seuraamaan jo aivan riittävästi ja kattavasti, mitä mediassa julkaistaan. Tämä osoittaa, että paperiehtien leikkeiden leikkaaminen on vain turhaa lisäkustannusta yrityksille. Automaattisen järjestelmämme ansiosta voimme tarjota tiedottajien arkipäivän työkalun järkevään hintaan”, hän sanoo.

Seurannan aloittaminen ei ole enää viestinnän strateginen päätös

Verkkomedian seurannan ansiosta jokaisen yrityksen on nyt mahdollista aloittaa uutisten tarkkaileminen joko omasta yrityksestään, kilpailijasta tai alasta yleensä pelkäämättä, että kustannukset karkaavat. Webnewsmonitor.com toimii kiinteään kuukausihintaan, joka on markkinoiden kilpailukykyisin.

Työkalun alhainen kustannustaso ja sopimuskäytännön joustavuus ovat madaltaneet asiakkaiden ostokynnystä. Uutisseuranta kuuluu viestinnän arkipäivään, jolloin työkalujen tulee vastata tätä tarvetta. “Raskaat, kalliit ja hitaat järjestelmät tekevät työskentelystä kankeaa ja eivät vastaa enää asiakkaiden tarpeita. Pystymme palvelemaan asiakkaita nopeasti ja seuranta on tehokasta”, Vasala kertoo.