Helsingin Sanomien ja MTL:n lukijaäänestyksen on voittanut OAJ:n “Elämään voi saada niin monella tapaa heikot eväät” -ilmoitus ja Talven 2004 Pahvin voitti Toyotan “Mielenrauhaa”
-ilmoitus.

Pahvi on Helsingin Sanomien ja Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton (MTL)-ilmoituskilpailu, johon kaikki Hesarissa julkaistut ilmoitukset osallistuvat automaattisesti. MTL-toimistoista koottu ammattilaisraati arvioi mainonnan ja palkitsee Pahvilla kevään, kesän, syksyn ja talven parhaan ilmoituksen. Pahvi-kilpailu
huipentuu vuosittain avoimeen lukijaäänestykseen.

Äänestyksessä on mukana kunkin osakilpailun kolmen kärki, joiden joukosta lukija valitsee oman suosikki-ilmoituksensa.

Lukijoiden suosikki OAJ

Lukijaäänestyksen voittajaksi nousi Opetusalan Ammattijärjestön OAJ:n kunnallisvaalien aikaan julkaistu “Elämään voi saada niin monella tapaa heikot eväät” -ilmoitus. Tekijätiimi: tiedottaja Heikki Sahlman, mainostoimisto Creator-Grey, Copy
Tuija Vesanto, AD Matti Jokipii, AD-assistentti Markus Hyvärinen,
projektipäällikkö Pirjo Tuominen, projektijohtaja Liisa Taimisalo,
mediatoimisto Dagmar, media-asiantuntija Katja Kuittinen.

Muut äänestyksessä mukana olleet mainostajat: Altia “Venäläinen ruletti”, Nelonen “The World Cup of Hockey, Nelonen “Suomen Robinson”, HK-Ruokatalo, “Kansallinen Lenkkipäivä”, Mandatum “Idästä nousee muutakin kuin aurinko”, Ikea “Istumapaikka à 0,90”, Plan “Työ ei ole lapsen leikkiä”, Scandic “Meeting-konsepti”, Toyota “Mielenrauhaa”, Silja “Lomakartta ja Lomalaiva”, Suomen Mielenterveysseura, Helsingin Sanomat ja OP-ryhmä “Anna aikaa
itsellesi ja läheisillesi”.

Toyotan joulun alla julkaistu “Mielenrauhaa” -ilmoitus voitti Talven 2004 Pahvin.
Tekijätiimi: markkinointipäällikkö Heikki Freund, Toyota Auto Finland Oy, toimitusjohtaja Mikko Huopalainen, Toyota Autotalot, Toimitusjohtaja Tomi Orava, Tikkurilan Auto Arita, myyntijohtaja Ismo Johansson, Auto Jalonen , Mainostoimisto Evia Helsinki, johtaja Kauko Kyyrö, AD Juuso Harvala, Copy Mikko Huurre, projektipäällikkö Riitta Männistö.

Muut shortlistatut Talven 2004 Pahvi- ilmoitukset: Bob Helsinki “Paviaanien pelastaja saa paikan”, Chiquita Nordic ja SOK “Kunnon välipala”, FIM “Harvinaisia neniä”, If vahinkovakuutusyhtiö Oy”Asiakaspaneeli”, Nuori Suomi” Nakki napsahti” Plan Suomi säätiö “Työ ei ole lapsen leikkiä”, Posti
“Kortista se alkaa” Song Networks “Piuha”, Suomen Mielenterveysseura ja Helsingin Sanomat “Anna aikaa itsellesi ja läheisillesi”