Seitsemän uutisten tammikuun keskikatsojamäärä oli 878.000, ja koko tammikuun korkein yksittäisen uutislähetyksen katsojamäärä millään tv-kanavalla oli myös Seitsemän uutisilla 6.1. Tuolloin televsion ääressä oli lähes 1,4 miljoonaa katsojaa. Myös Kymmenen uutiset kasvatti katsojamääräänsä.

Paitsi varsinaisten uutisten osalta myös ajankohtaisohjelmien puolella katsojat ovat valinneet MTV3-kanavan: säännöllisesti viikottain lähetettävistä ajankohtaisohjelmista nousi 45minuuttia keskikatsojamäärältään (841.000) kaikkien kanavien katsotuimmaksi ajankohtaisohjelmaksi tammikuussa.

“Olen iloinen ja ylpeä suomalaisten meitä kohtaan osoittamasta
luottamuksesta”, toteaa MTV3:n uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila. “Pitkäjänteinen uutistemme kehitystyö ja tapa tehdä uutisia ihmisiä herkällä korvalla kuunnellen kantaa nyt hedelmää.”