Iltalehden kuusipäiväinen levikki kasvoi viime vuonna 130 371 kappaleeseen. Kasvua levikissä oli 7,5 prosenttia eli 9 104 kappaletta päivässä. Viikonvaihdelevikki kasvoi 10 458 kappaleella 159 090 kappaleeseen. Kuusipäiväisen levikin kasvu oli vuositasolla Iltalehden historian suurin. Myös Iltalehden markkinaosuus kehittyi vuositasollakin erittäin suotuisasti. Levikin markkinaosuus kasvoi toista prosenttiyksikköä. Iltapäivälehtien levikkimarkkinat kasvoivat viime vuonna 3,2 prosenttia.

Iltalehti uudisti viime toukokuussa viikonvaihdeliitteensä ja toi markkinoille yhteistyössä Yhtyneiden Kuvalehtien kanssa toimitetun Iltalehti TV-maailman. Uudistusten jälkeen Iltalehden levikki on kasvanut yli 10 prosenttia eli yli 13 000 kappaleella. Markkinaosuus on uudistusten jälkeen ollut yli 40 prosenttia. Kasvua tässä on yli kaksi prosenttiyksikköä kasvussa. Vuositasolla kasvu on runsas prosenttiyksikkö.

Iltalehti Onlinen kävijämäärä nousi viime vuonna 140 000:sta 210 000:een.

Iltalehti uudistuu maanantaina 7.2.

Iltalehden ulkoasu uudistuu ensi maanantaina. Uudistuksessa panostetaan juttujen suunnitteluun, näkökulmiin sekä kuvitukseen ja juttujen ulospanoon. Ulkoasultaan lehti muuttuu runsaammaksi, monipuolisemmaksi ja erityisesti nykyaikaisemmaksi. Lehden typografia ja logo uudistetaan, leipätekstin luettavuutta pyritään parantamaan ja otsikoita vahvistetaan. Tavoitteena on markkinajohtajuus vuoteen 2010 mennessä.

Iltalehti Online http://www.iltalehti.fi uudistuu kuten painettu lehtikin. Tuore nettiversio on luettavissa heti aamulla ja sivustoja päivitetään jatkuvasti aamusta iltaan, myös viikonloppuisin. Iltalehti Online tuo myös painetun lehden helppolukuisen näköisversion nettiin. Näköislehteä markkinoidaan kahden viikon ilmaisella tutustumisella.

Kokonaan uutta Iltalehdeltä: IS Veikkaajalle kilpailija UrheiluMAX -liite

Iltalehti tuo markkinoille joka maanantai Iltalehden välissä ilmestyvän 24-sivuisen Iltalehti UrheiluMAX -liitteen. Iltalehti UrheiluMAX on tuore, ajankohtainen ja monipuolinen lukupaketti urheilun maailmasta. Niin Iltalehti UrheiluMAX maanantaisin kuin Iltalehti TV-maailma tiistaisin myydään yhdessä Iltalehden kanssa yhden euron hinnalla.

IS Veikkaajan irtonumerot myydään ainoastaan Ilta-Sanomien yhteydessä. IS Veikkaajan voi myös tilata. Ilta-Sanomat maksaa Euron ja IS Veikkaaja kaksi Euroa, jolloin halutessaan Veikkaajan, muodostuu hinnaksi kolme Euroa. IS Veikkaajan mediakortissa ilmoitettu levikki on 53 583 kappaletta. Iltalehden, ja samalla tulevan UrheiluMAX -liitteen, levikki puolestaan 121 267 kappaletta.