CANAL+ kanavia Pohjoismaissa edustava C More Entertainment AB ja ISPR GmbH ovat solmineet yksinoikeus-sopimuksen jalkapallon A-maajoukkueen kotiotteluista vuosina 2006-2009. C More Entertainment AB:n ja ISPR:n välinen sopimus takaa CANAL+:lle yksinoikeuden esittää kaikki kotona pelattavat ystävyys- ja karsintaottelut ennen Sveitsissä ja Itävallassa pelattavia Euroopanmestaruuskilpailuja (2008) ja Etelä-Afrikan maailmanmestaruuskilpailuja (2010). Lisäksi CANAL+:lla esitetään kaikki ne vierasottelut, joihin ISPR:llä ja SPORTFIVE:lla on tv-oikeudet.

-Toimintastrategiaamme kuuluu välittää tilaajillemme tarkoinvalittua, paikallista urheiluohjelmaa kaikissa Pohjoismaissa. Suomalaisten kiinnostus jalkapalloa kohtaan on suuri, ja ISPR:n kanssa solmitun, uraauurtavan sopimuksen myötä pystymme edelleen vahvistamaan vankkaa urheilutarjontaamme, sanoo C More Entertainment AB:n toimitusjohtaja Marc-Antoine d’Halluin.

-Olemme tyytyväisiä CANAL+:n kanssa tehdystä sopimuksesta, sillä yhtiöllä on vaikuttavaa näyttöä korkealuokkaisen urheilusisällön tuottamisesta ja paketoimisesta, sanoo ISPR Nordicin toimitusjohtaja Anders Lindh.

-CANAL+:n ja ISPR:n tekemä sopimus on osoitus suomalaiseen jalkapalloon kohdistuvan kiinnostuksen lisääntymisestä kansainvälisillä tv-markkinoilla. CANAL+ on vahva tv-toimija huippujalkapallossa ja siinä mielessä olemme hyvässä seurassa. Huippujalkapallon siirtyminen maksutelevisioon on Euroopassa selvä kehitystrendi, sanoo Suomen Palloliitto ry:n puheenjohtaja Pekka Hämäläinen.