Paikallisena yhtiönä haluamme toimia paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka tuntevat toimintaympäristömme ja asiakkaamme, kertoo sopimuksen taustoista TikkaComin henkilöasiakasmyynnistä vastaava johtaja Jarmo Kauppinen.

Tikka Communications Oy on Pohjois-Karjalan johtava tietoliikennealan yritys, joka tarjoaa monipuolisesti tietoliikenne-, tietotekniikka- ja media-alan palveluita Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueella. 1889 Joensuun Telefooniyhtiönä aloittanut yritys on nykyisin valtakunnallisen Elisa Oyj:n osakkuusyhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2003 oli noin 25,1 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 350 ammattilaista.

Medialinja Oy on vuonna 1996 perustettu perinteiseen ja sähköiseen mediaan erikoistunut, luova ja vahvasti kasvuun panostava mainostoimisto. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee kahdeksan mainonnan ammattilaista.