Tiina Salo
Tiina Salo

Procom eli entinen Suomen Tiedottajien liitto vaihtaa toiminnanjohtajaa. Nykyinen toiminnanjohtaja Tiina Salo kertoo palaavansa takaisin käytännön viestinnän tehtäviin. Procomin johto on päättänyt aloittaa liiton yleisen imagon kohottamisen alan vaikuttajana ja viestintäalan profiilin kirkastamisen, johon etsitään sopivaa vetäjää.

VTM Tiina Salo on palvellut Procomia viisi vuotta. Kun hän aloitti työnsä, hän toimi toimistossaan yksin. Nyt apuna on useita työntekijöitä. Liiton nimi on muutettu StiL:stä Procomiksi ja koulutustoiminta on yhtiöitetty. Jäsenmäärä on hänen aikanaan kasvanut 1300:sta 1900:aan. Liiton kasvu on ollut reipasta.

“Tämä on ollut mielenkiintoista aikaa, kun on saanut tutustua useihin uusiin ihmisiin, moniin eri asioihin ja yhteistyökumppaneihin. Nyt on sopiva hetki vaihtaa toisiin tehtäviin, joista en vielä halua kertoa tämän enempää. Vaihtoehtoja on monia”, Tiina Salo toteaa, joka on aiemmin vetänyt muun muassa omaa viestintätoimistoaan.

Tiina Salon mukaan Procomin toiminnanjohtajan työ tulee olemaan erilainen kuin hänen aikanaan. Toimistossa on monta työntekijää, jotka hoitavat liiton käytännön asioita. Uudelta toiminnanjohtajalta edellytetään keskittymistä isompaan haasteeseen, joka vaatii paneutumista julkisen kuvan nostamiseen.

Tiina Salo on toimessaan vielä maaliskuun loppuun. Uusi toiminnanjohtaja, jonka hakuprosessi on käynnissä, aloittaa 1. huhtikuuta 2005.