Jonne Martikainen
Jonne Martikainen

Myyntipäällikkönä tähän asti toiminut Jonne Martikainen on 3.1.2005. alkaen nimitetty asiakasyhteyspäälliköksi mainostoimisto Medialinja Oy:ssä Joensuussa, vastuualueenaan asiakassuhteiden hoito ja uusasiakashankinta. Aikaisemmin Martikainen on toiminut myyntitehtävissä urheiluvälinealalla.

Jani Reinikainen
Jani Reinikainen

Jani Reinikainen on 3.1.2005 alkaen nimitetty AD:n tehtävään
mainostoimisto Medialinja Oy:ssä Joensuussa. Reinikainen on
koulutukseltaan valokuvaaja ja työskennellyt graafisen alan
freelancerina sekä graafisena suunnittelijana Medialinja Oy:ssä.

Janne Riiheläinen
Janne Riiheläinen

Janne ”Rysky” Riiheläinen on 3.1.2005 alkaen nimitetty copywriteriksi mainostoimisto Medialinja Oy:ssä Joensuussa, toimenkuvanaan sisällön tuotanto ja mainonnan suunnittelu. Aikaisemmin Riiheläinen on toiminut muun muassa copynä Mainostoimisto Grafexissa ja Joensuun yo-lehden päätoimittajana.

Mikko Vento
Mikko Vento

Mikko Vento on 3.1.2005 alkaen nimitetty graafiseksi suunnittelijaksi mainostoimisto Medialinja Oy:ssä Joensuussa. Vento työskennellyt aikaisemmin samoissa tehtävissä eri kommunikaatioalan yrityksissä.

Medialinja on voimakkaasti kasvava joensuulainen mainostoimisto, joka vajaan kymmenen osaajan voimin tuottaa asiakkailleen toimivaa viestintää sekä perinteisissä että sähköisissä medioissa.