Toimitusjohtaja Taisto Riski Kalevasta valittiin Sanomalehtien Liitonhallituksen uudeksi puheenjohtajaksi liiton hallituksen
järjestäytymiskokouksessa torstaina 20. tammikuuta Helsingissä. Uudeksi ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Hannu Olkinuora Alpressistä ja toisena varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Henrik Johansson Hufvudstadsbladetista.

Hallitukseen kuuluva lisäksi toimitusjohtaja Hans Boije HSS Mediasta, toimitusjohtaja Keijo Ketonen, TS-Yhtymästä, hallituksen puheenjohtaja Antti Kivekäs, Etelä-Suomen Sanomista, toimitusjohtaja Matti Korkiatupa Ilkka -Yhtymästä, toimitusjohtaja Eino Laukka Keskipohjanmaasta päätoimittaja Pekka Mervola, Karjalaisesta, toimitusjohtaja Heikki Nykänen Uutispäivä Demarista, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Sanoma Osakeyhtiöstä, konsernijohtaja Erkki Poranen Keskisuomalaisesta, toimitusjohtaja Jukka Tikka Länsi-Savosta,päätoimittaja Taina Tukia Kunnallislehti Paimio-Sauvo-Piikkiöstä ja toimitusjohtaja Matti Vihervuori Hämeen Sanomista.