Ensimmäinen uusittu Nyt-liite ilmestyy perjantaina tammikuun 28. päivä. Uudistuvassa Nytissä on 36 tv-kanavan ohjelmatiedot sekä uusia kirjoitussarjoja, palstoja, teemasivuja ja kolumnisteja.

Nytin rakenne ja ulkoasu uudistuvat, mutta ennen kaikkea parannamme Helsingin Sanomien ja Nytin lukijoiden palvelua: Nyt antaa ajattelemisen ja naurun aihetta joka perjantai räväkällä tyylillään, Nyt-liitteen esimies Reetta Räty kertoo.

Uusi Nyt-liite on ajassa kiinni, tai itse asiassa aikaansa edellä: Nyt-liite esittelee tulevan viikon kiinnostavimmat tapahtumat: elokuvat, teatterit, näyttelyt, konserit ja niin edelleen. Uutta sisältöä on muun muassa rockmeno-, teatteri- ja näyttelysivuille tuleva Kriitikon valinta <>palsta, jolla eri alojen asiantuntijat suosittelevat viikon kiinnostavimpia tapahtumia. Uusia sivuja ovat muun muassa Tyyli, Eläimet, Työ, Vehkeet ja Yöelämä. Nytin suosittuna sisältönä jatkavat NytTen, Kuka Nyt, Identtiset Kaksoset, KummalLista sekä ravintola ja kahvila-arvostelut.

Kaiken tämän keskellä Nytissä on olennaisinta sen oma tyyli. Nyt-liite on Hesarin piristysruiske, kantaa ottava ilopilleri. Nyt-liite ei kumartele kuvia, vaan ottaa kantaa omalla tavallaan ajan ilmiöihin, ihmisiin ja ajatuksiin, Räty sanoo.