Helsinkiläinen viestintätoimisto CW Works on saanut tehtäväkseen valaa uskoa Suomen mediaan, että Moskova on paras paikka kesäolympialaisille vuonna 2012. CW Worksille toimeksianto on tullut Burson-Marsteller PR-verkostolta, joka hoitaa maailmanlaajuisesti Moskovan puolesta viestintää. Joakim Lönnroth CW Worksistä kertoo, että kevään aikana on tulossa useita media-aktiviteetteja.

CW Works julkistaa, että tennistähti Maria Sharapova on lupautunut toimimaan Moskovan lähettiläänä. Kansainvälinen olympiakomitea päättää 6. heinäkuuta tänä vuonna uudesta isäntäkaupungista. Moskovan kanssa kisaaavat New York, Lontoo, Pariisi ja Madrid.

Tennistähti Maria Sharapova markkinoi Moskovan kesäolympialaisia vuodelle 2012
Tennistähti Maria Sharapova markkinoi Moskovan kesäolympialaisia vuodelle 2012

Moskovan isännöinti vuoden 2012 olympialaisissa ja paralympialaisissa olisi unelmien täyttymys minulle ja miljoonille muille venäläisille ja odotan innolla, että saan auttaa maatani perustelemalla, miksi juuri Moskova olisi paras kesäolympialaisten isäntäkaupunki, sanoo Maria Sharapova.

Hän on esimerkki parhaasta, mitä Venäjä voi tarjota maailmalle ja täydellinen symboli Moskovalle hakiessamme isännöintiä vuoden 2012 olympialaisille ja paralympialaisille, toteaa Moskovan pormestari Juri Luzhkov.

Vuoden Grand Slam’in ensimmäisen turnauksen, Australian Open’in alkaessa, nyt 17-vuotias venäläinen toivoo voivansa jatkaa viime vuoden voittokulkuaan voitettuaan Wimbledonin heinäkuussa ja WTA Tour Championship –mestaruuden marraskuussa.