Kielikone Oy:n MOT Sanakirjapalvelussa tehtiin 24 miljoonaa sanahakua vuoden 2004 aikana. Sanakirjapalvelun käyttö lisääntyi 50 prosenttia edellisestä vuodesta. Virka-aikana sanoja etsittiin keskimäärin viisi kertaa sekunnissa. MOT Sanakirjapalvelun käyttäjäkunta on laaja. Käyttäjiä löytyy niin yrityssektorilta, julkishallinnosta, koulutusalalta kuin kotitalouksistakin.

Käyttäjä kokoaa MOT Sanakirjapalveluun omia tarpeitaan vastaavan sanakirjakokoonpanon MOTin laajasta sanakirjojen ja termistöjen
valikoimasta. MOT-sanakirjoissa on hakusanojen ja niiden vastineiden lisäksi tietoja sanojen käyttöalueista, epäsäännöllisiä
taivutusmuotoja, kielioppitietoja sekä ohjeita sanojen lausumisesta.
Palvelun käyttöönotto ja uusien sanakirjojen lisääminen MOTiin on
helppoa.

MOT Sanakirjasto sisältää 47 sanakirjaa, ja valikoimaa laajennetaan
jatkuvasti. MOT Sanakirjasto on luotu yhteistyössä alan
asiantuntijoiden ja kustantajien kanssa. Yhteistyössä mukana ovat muun muassa Ernst Klett Sprachen/PONS, Gummerus, HarperCollins Publishers, Kotimaisten kielten tutkimuskeskus, Norstedts Ordbok, Schildts Förlags ja WSOY.