Medialink, joka on Nasdaq-listattu tiedotusalan yritys, hankki Delahayen vuonna 1999. Medialink luopuu Delahayesta keskittyäkseen omaan televisio- ja radio-alan julkisuuden mittaamiseen ja uutisvälitykseen. Observer on käyttänyt Medialinkin tiedotteen mukaan rahaa ostamiseen viisi miljoonaa dollaria. Kolme miljoonaa lasketaan saatavan edellisten vuosien tappioden tuomana veroetuna.

Observer Ab on Tukholman pörssissä listattu yhtiö, jonka vuotuinen liikevaihto on 1,5 miljardia Ruotsin kruunua. Viime vuoden tammi-syyskuun aikana orgaaninen kasvu on laskenut yhdellä prosentilla edellisestä vuodesta. Tulos verojen jälkeen oli -33,8 miljoonaa kruunua. Yhtiön osakkkeen kurssi on sahannut vuoden alun 37 kruunusta kesän 21 kruunuun nousten taas vuoden loppuun mennessä 36 kruunuun.

Observer toimii Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Kanadassa, Saksassa, Portugalissa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yritys työllistää 2 500 henkilöä. Lisäksi yhtiöön kuuluu myynti- ja markkinointiyksikkö, Romeike International.