Anastacia Areenalla 21.1.2005
Anastacia Areenalla 21.1.2005

Pohjoismaiden suurin musiikkitapahtuma NRJ Radio Awards järjestetään tammikuun 21. päivä Helsingissä, Hartwall Areenalla. Suomen oloissa ennennäkemättömän gaalan ensimmäinen julkistettu supertähti on Anastacia. Myös Ana Johnson esiintyy.

NRJ Radio Awards järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Edellisinä vuosina gaala on pidetty Tukholmassa, nyt kuitenkin suomalaisen musiikin vahvan aseman ansiosta gaala saapuu Helsinkiin. Tapahtumaan on lupa odottaa runsaasti musiikin huippunimiä, sillä aikaisempina vuosina NRJ Radio Awardseissa ovat esiintyneet mm. Robbie Williams, Kylie Minogue, Beyonce, Dido, Alanis Morissette, Mariah Carey ja Ricky Martin.

Gaalassa palkitaan kaikki vuoden 2004 menestyneimmät artistit kansainvälisissä, pohjoismaisissa ja suomalaisissa kategorioissa. Palkinnot jaetaan yleisöäänten perusteella. Suomalaiset ovat voineet äänestää torstaina 30.12. alkaen osoitteessa www.nrj.fi

Suomen kaikkien aikojen suurin musiikkigaala televisioidaan Nelosella sunnuntaina 30. tammikuuta.
NRJ Radio Awards näytetään televisiossa myös Ruotsissa ja Norjassa.