Sanna Reponen, uusi TV-kasvo Neloselle
Sanna Reponen, uusi TV-kasvo Neloselle

Nelosen liikunta- ja hyvinvointiohjelman Fit4You.tv:n uutena juontajana Henry Aflechtin rinnalla aloittaa liikunnanopettaja Sanna Reponen. Ohjelma palaa uudistuneena ruutuun 8. tammikuuta 2005.

Kiteeltä kotoisin oleva Reponen on toiminut liikunnanopettajana ja personaltrainerina sekä kilpaillut SM-tasolla useissa eri fitness-lajeissa. “Vahvuuteni on liikunnallinen tietämys ja kokemus. Niiden avulla saamme kehitettyä ohjelman sisältöä entistä monipuolisemmaksi ja kiinnostavammaksi.”

“Otan haasteen vastaan hyvin avoimin mielin, vaikka minulla ei ole aiempaakokemusta juontotöistä. Urheilukilpailuissa kertyneen kokemuksen ansiosta esiintyminen ei tunnu vieraalta”, Reponen kertoo. “Juontajana pyrin olemaan oma itseni ja sitä kautta saamaan vieraatkin rentoutumaan.”

Fit4You.tv:n ilme on uusittu, ja siinä liikutaan entistä enemmän ympäri Suomea ja ulkomailla. “Ohjelmassa pysytään edelleen asiasisällöltään ja rakenteeltaan lähellä katsojia, mistä olemme saaneet paljon hyvää palautetta”, Henry Aflecht kertoo.

Tiia Piili keskittyy kilpailuihinsa

Aiemmin Fit4You.tv:n juontajana toiminut Tiia Piili keskittyy keväällä kilpauraansa, ja hänen valmistautumistaan kilpailuihin seurataan kevään aikana ohjelmassa.

Fit4You.tv esitetään Nelosella lauantaisin klo 14.00, alkaen 8. tammikuuta.