Jon Stewart, mediapersoona 2004 USA:ssa.
Jon Stewart, mediapersoona 2004 USA:ssa.

Viime vuoden voittaja, American Median toimittaja Bonnie Fuller kommentoi Stewartin valintaa seuraavasti: “Hän pystyy melkein mahdottomaan – samanaikaisesti sekä hiillostamaan poliitikkoja että tekemään poliittisesta prosessista aiheellisen ja mielenkiintoisen.” Stewartin hyvä kakkonen äänestyksessä oli Howard Stern. Muiden nimettyjen joukossa oli mm. George W. Bush, Michael Eisner, Janet Jackson, John Kerry, Larry King, Michael Moore, Rupert Murdoch, Martha Stewart ja Dan Rather.

The Daily Show with Jon Stewart on saanut erityisen paljon huomiota vaalivuoden 2004 aikana. Sarja voitti heinäkuussa amerikkalaisten tv-kriitikoiden (Television Critics Association) Parhaan uutisohjelman -palkinnon kilpailussa, jonka perinteisesti on voittanut jokin varsinaisista uutisohjelmista. Monet pitävätkin The Daily Showta juuri uutisohjelmana. Syyskuussa 2004 sarja voitti kaksi Emmy-palkintoa – Parhaan komediasarjan ja Komediasarjan parhaan käsikirjoituksen.

The Daily Show with Jon Stewart on joulutauolla ja palaa ruutuun jälleen 5. tammikuuta. Sarjaa esitetään tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin vain vuorokausi USA:n ensi-illan jälkeen. Jokainen jakso esitetään kaksi kertaa; ensi-ilta on kello 23.30 CANAL+:lla ja uusinta seuraavana päivänä CANAL+FILM2 -kanavalla kello 20.30 (perjantai-illan lähetyksen uusinta lähetetään seuraavana tiistaina kello 20.30).