YLEn televisiotoimialan keväällä uudistuvaan organisaatioon on
nimitetty vetäjiä 1.3.2005 alkaen.

YLE Teeman ohjelmajohtajaksi on nimitetty TV-toimialan
ohjelmistosuunnittelupäällikkö FM Ulla Martikainen-Florath. Hän on toiminut aiemmin YLE Teeman ohjelmistopäällikkönä sekä tiede- ja opetusohjelmia tilaavana ohjelmapäällikkönä. Tätä ennen hän toimi YLE Opetusohjelmien päällikkönä. Yleisradioon Martikainen-Florath siirtyi 1991 Otavasta.

Teatteritieteiden ja kasvatustieteiden maisteri Ilkka Talasranta on nimitetty YLE Viihteen ohjelmapäälliköksi. Hän on aiemmin toiminut YLE Viihdeohjelmien päällikkönä ja sitä ennen yksityisyrittäjänä.

Tuottaja Teija Rantala on nimitetty YLE Lasten ja nuorten ohjelmien ohjelmapäälliköksi. Hän on aiemmin toiminut YLE Asiaohjelmien tuottajana, toimitussihteerinä ja toimittajana.

FM Airi Vilhunen on nimitetty YLE Kulttuurin ohjelmapäälliköksi. Hän on aiemmin toiminut YLE Viikottaisohjelmien päällikkönä sekä YLE Varhaisnuorten ja nuortenohjelmien päällikkönä, YLE TV1:n Lasten-ja nuortenohjelmien päällikkönä sekä toimittajana ja tuottajanaYLEn Opetusohjelmissa.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Jyrki Richt on nimitetty YLE
Ajankohtaisjournalismin ohjelmapäälliköksi. Hän on aiemmin
toiminut YLE TV2:n Ajankohtaistoimituksen päällikkönä, tuottajana, toimitussihteerinä ja toimittajana.

VTM Ari Ylä-Anttila on nimitetty YLE Asiaohjelmien
ohjelmapäälliköksi. Hän on aiemmin toiminut YLE Dokumenttiohjelmien päällikkönä, toimitussihteerinä ja toimittajana TV- uutis- ja ajankohtaistoiminnassa sekä toimittajana YLE Radion
uutistoimituksessa.

KTM Marko Vainio on nimitetty markkinointipäälliköksi
TV-toimialalle. Vainio on työskennellyt aiemmin YLE
Markkinoinnissa päällikkönä.

YLE TV-urheilun päällikkö Tarmo Kivikallio ja YLE Draaman päällikkö Juha Rosma jatkavat tehtävissään ohjelmapäällikön nimikkeellä. YLE Yhteistuotantojen päällikkönä jatkaa keväällä nimitetty Erkki Astala.